07.48

godmorgon.
vad gör jag uppe såhär tidigt egentligen?
vaknade och märkte att jag tappat rösten typ, åh fint -.-  hoppas det går över för vacker lät det inte.
nu sk jag ta en kaffe och packa allt jag ska ha med och sen lägga mig i sängen igen. blir antagligen ingen mer uppdatering idag.. ha en rolig valborg, det ska jag iaf :D   puss.

äntligen fredag

godkväll.
dåligt med uppdatering idag. drog till stan tidigt idag och gjorde lite saker. sen mötte jag upp sara! vi satte oss och åt på en resturang. sen träffade vi lite folk. go dag och varmt har det varit. :D
imorgon ska jag vara med åh träna barn igen men skippar den på eftermiddage, fick ändå inte ta hand om dom själv så..  och drar ist til sara. blir nog en riktigt bra dag och kväll :D
nu ska jag äta, puss.

ger även en hälsning till min bästa josefine uppe i dalarna, saknar dig!

wiho

tillbaka från en lång promenad på 8km, gött! så härligt väder, vill komma igång med löpningen nu! kan nog små starta redan nästa vecka :D
allt känns så jävla bra nu asså, älskar livet jusst nu asså.
nu ska jag ta en lång varm dusch och pyssla om mig lite. puss sålänge :)


kärlek


FUCK YEAH!

FÖRRESTEN! GISSA VILKA SOM SKA TILL FRANKRIKE I BÖRJAN AV SOMMARLOVET? JO JAG OCH JOSEFINE! BILJETTERNA BOKADE, FYFAAAAAN VAD HÄRLIGT!!!!!



:)

heeeeeeej. slutade tre idag, helt okej. har ätit och drckit kaffe nu och ska göra klart filmanalysen. blev inte klar igår som jag skulle. sen blir det ut och gå i det fina vädret. så skönt att det är fredag imorgon. ser verkligen fram mot en rolig helg, var så längesen jag gjorde någonting.
vi hörs sen, hejdå.


22.35

ska duscha nu sen blir det sängen för min del. godnatt så hörs vi imorgon. :)

svar.

Anonym om goeeeeeeeeeeet: kan inte du börja videoblogga? Har du funderat på att börja med det? :) jättebra blogg och fin klänning, vart köpte du den?:)

- haha sorry men kommer aldrig någonsin att videoblogga och tanken att göra det har aldrig inträffat.
tack så mycket :)
den är köpt på nelly  :)

goeeeeeeeeeeet

rask promenad på 5km. gott! förutom skavsåret på ena foten...
imorgon åker min josefine bort, suuuuuurt!
& på lördag åker jag till sara. hoppas på en grym kväll för nu var det längesen!
nu blir det skriva, har fan bestämt mig för att göra klart skiten idag även om jag får sitta hela kvällen/natten!!!
PUSSHEJ


mamma på midsommar förra året, ibland lyckas hon allt. :))))))))
i sommar firas midsommar någon helt annan stans, förhoppningsvis! undrar vart.. ;)

svar.

Anonym om (Y): hej, jätte fin klänning. är det vid något speciellt tillfälle du skall använda den ? :)
- skolavslutingen :)

sveriges största pluggis?

hej :)
drog sleten och trött till skolan, tre lektioner sen med mamsen och handla och nu sitter jag här.
är lite smått förkyld och har världens träningsvärk i låren och rumpan från utfallstegen igår, haha.
nu ska jag skriva lite till och sen blir det ut & gå! vi hörs efter det.


trött

är supertrött så nu blir det sängen. GODNATT!


(Y)

ang klänningen : jättefin! men jag köpte hem storlek s, borde tagit xs då den sitter löst men det är inte så farligt. bild kommer en annan dag. :)


klänningen!

:)

med go musik i lurarna blev det en snabb promenad på sex kilometer. har bestämt mig för att ta en snabb lång promenad varje dag nu när jag inte får springa. duktig tjej.
nu sitter jag med en varm kopp te och har tänkt mig att sätta igång med svenskan...
klänningen jag ska ha på skolavslutningen har även kommit, kanske kommer en bild om den sitter som den ska. :)
byebye.


glader :D

kom hem från skolan för en timme sedan typ. chill dag med bara fyra lektioner. & roligt att få träffa min underbaring josefine! ska snart ut och gå några kilometer. sen blir det filmanalys, pluggisen här va...
vi hörs senare, hejdå.

läs och njut felix, haha.




.

Haha om =): Du kan inte försöka att puta med läpparna litee till ?? Som du gör på VARENDA kort.. Haha, och du säger att du inte är fjortis längre, hm.. Det kan ju diskuteras ;-) svar : ja jag anser att jag inte beter mig så som jag gjorde förut. men alla ser väl en sk fjortis på olika vis. tycker du jag är det som du skriver så får du göra det. alla har olika åsikter. och att jag tydligen "putar" jättemycket med läpparna på varje kort har jag inte tänkt på..ska kolla upp det imorgon då jag inte är inne på mobilen. och förresten tycker jag sådana här komentarer är jätte tråkiga och onödiga. Jag tvingar ingen att läsa. okej? nu ska jag sova, somnar med ett leende på läpparna. är så glad<3

sooooova.

ojojoj vad statistiken ökade, haha facebook ;)
nu ska jag snart lägga mig i sängen och nana. godnatt sötnosar!


gammal bild.. har bara gamla bilder. haha gulligull.


längtar till sommaren <3


stephanie längst bort, jag i mitten och johanna längst fram.

Måndag.

hej.
denna fina dagen har jag inte gjort annat än att skrivit på min filmanalys som ska lämnas in på fredag. ush vad jag ligger i efter i allt känns det som.. har även ätit massa kakor och bullar med, inte okej! och imorgon är det skola, inte pepp alls men ska faktiskt bli skönt att träffa josefine och alla igen. har ju varit helt isolerad här hemma i två veckor nu. vilket lov va? haha.
kanske lite efter men igår fick jag reda på att man får åka flygplan utan förädrar när man är sexton år! skulle varit fett najs att åka och bo hos mormor & morfar i frankrike en vecka i sommar. äru på josse? (a) haha önskedrömmar!

på fredag är det "träningsläger" till på lördag med granan. tycker det är tråkigt att vi inte åker någonstans som vi brukar göra menmen. eftersom jag inte kan träna då (pga halsen) ska jag träna de små barnen :D

nu ska jag fortsätta med den här jävla filmanalysen, pusshej.






några bilder från deras ställe, inte så bra bilder men det får duga!

GLAD PÅSK

hej. dåligt med updatering I know, men finns ändå inget intressant att skriva om. världens tråkigaste påsk iår.. kicki drar och grillar med sina vänner, mamma o pappa jobbar dvs jag blir ensam.
har iaf pressat i solen och ska nog dra ner och fortsätta en timma till!
kan ju äta nu(mjuk mat) så har gått runt och småätit kakor och bullar hela dan, rullar fram snart. :(
ska sola nu, puss.

påsk.

hej. känner mig riktigt utvilad. sov och drömde så sött inatt, hehe. har nyss ätit min frukost som blev två mackor. har skitont i magen nu, blev lite för mkt efter att inte ätit något. idag ska vi åka till mormor och morfar och äta påskmat. harinte så mycket mer att säga än det, hejdå.




missu

godmorgon. mår faktiskt bättre idag även om jag inte tagit tabletterna nu på morgonen än. tror iallafall inte det, mitt minne börjar fan balla ut. haha
ush vilket tråkigt väder det är nu, hoppas det försvinner under dagen.
nu ska jag äta dricka frukost. hörs senare.


mallorca o9. vill tillbaka!

=)

jag börjar bli bättre! WIHO! jag tror det iaf eller så är det tabletterna. jag åt iaf EN HEL PANNKAKA idag, första fasta maten på länge. sen har jag också stekt lite i solen, gott.
har även hittat en skolavslutningsklänning jag ska be mamma beställa hem. har inte så mycket at skriva så vi hörs senare, puss.


TACKSAM FÖR SVAR!

jag har funderat ett bra tag på det här med löshår. jag önskar jag hader långt och tjockt hår. jag hade långt hår i början av hösten men jag hade ju min lilla period där då jag förstörde det genom att platta och tupera håret varje dag. så jag fick klippa mig. och tjockt hår har jag aldrig haft utan har haft tunna hårstrån som lätt trasslar ihop sig, hehe. nu är jag ju "brunett". jag har funderat på detta med att köpa löshår. att ha till finare och festligare lägen. men det gör motstånd för vissa punkter. om jag skulle köpa det är det ju inte något jag skulle använda varje dag, så hur reagerar folk på att ena dagen har hon långt vågigt hår och ena dagen kortare och tunnare.
jag har alltid haft problemet att bry mig om vad andra tycker. jag jobbar på det men det finns alltid där.

så min fråga till er är : vad tycker ni om löshår? fint? fult? fjortis-skit? osv..

själv tycker jag det finns både positiva och negativa "punkter". vissa får till det jättebra och det ser jättefint ut. andra får det att se ut som man klippt en barbiedockas sletna hår och satt dit.



två bilder från rapunzel.

godmorgon.

sitter och äter min frukost som består av välling och yoghurt. kollar även runt på klänningar till skolavslutningen, finns så många fina!
har fortfarande ont så det blir att ta det lungt idag precis som jag gjort över en vecka nu. om solen sticker fram bakom molntäcket så blir det att sola. och så får jag väl försöka ta tag i alla skoluppgifter jag ligger efter i, om jag nu orkar..
vi hörs senare, hejdå.


har inga nya bilder att bidra med men ska försöka ta med mig kameran mer såfort jag blivit frisk.


!

tagit bort alla inlägg men kommer fortfarande fortsätta blogga.


RSS 2.0